Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdařilý průběh 6.ročníku setkání přátel FDL

František Jančařík

Ahojte přátelé,

myslím si, že naše sobotní setkání bylo vydařené a že jste byli všichni spokojeni. Sešlo se nás asi 45, což je účast pěkná, kterou jsme ani nečekali. Děkuji Elišce Hřibové-Valíčkové a Alence Kozáčkové-Šašinkové za pomoc při zabezpečení této pěkné účasti. Věřím, že jste byli spokojeni i s obědem a s pečivem od Jarky Jurigové-Sučové a Hanky Pekařové-Hauerlandové. Tímto bych jim chtěl ještě jednou jménem nás všech poděkovat, že si pro nás našli čas na pečení. Myslím, že jsme si po skupinkách pěkně popovídali. Mimo sportovní činnost, jsme zavzpomínali i na různé kuriózní případy - disk na stolku u televize našich sousedů Brožů, oštěp v koleně Zdeňka Michalčíka, ulétnuté sportovní kladivo /železná koule na ocelovém lanku/ do vysokého napětí, rozbitá okna při fotbale apd. Nezapomenutelné byly večerní jízdy na saních, kdy jsme vyjížděli až nahoře ze zahrádek od Šotového a cíl byl na Bačově louce.
Poseděli jsme U Bohdana, bývalé SKD, asi do půl deváté, poděkovali jsme personálu za bezchybnou obsluhu, za zabezpečení obědů navíc, za další odpolední jídlo, které si na přání někteří objednali. Jako poděkování jsme jim nechali zbylé pečivo od Jarky a Hanky.
 
Pár technických připomínek na osvěžení:
1) Dohodli jsme se, že další setkání bude za 2 roky, tedy na podzim r. 2025
2) Příští setkání u studny na Fučíkovce dáme od asi od 11:30 hod. , protože oběd bude zpravidla až ve 13 hod.
3) Prosím, kdo máte doma ještě další fotky z našeho mladí na FDL, zašlete elektronicky mailem nebo i v obálce s vaší adresou, obratem vám fotky v obálce vrátím.
4) Fotky ze setkání budou na naší stránce www.fucikovkadomkyluh.estranky.cz. Prosím vás ostatní, co jste fotili, pošlete mi vybrané fotky na mail, Bojkovjané na flešku. Takže než mně to dojde a než to zpracuji, tak to nějaký den potrvá. Zkuste to poslat v příštím týdnu, pak to uzavřu a budu zpracovávat.
5) Na setkání jsem vyzval ty, co neobdrželi mail nebo jej mají změněný, tak aby mně mailovou adresu poslali. Nikdo za mnou při  setkání nepřišel, tak to můžete ještě napravit. Usnadní nám to práci při komunikaci při zabezopečování další akcí.
6) Vy, kteří se s internetem moc nekamarádíte, tak můžete využít i vašich dětí či vnoučat, kteří vám tyto stránky vyhledají. Nebo můžete poslat i jejich mail a k tomu vaše jméno. U žen uvést i příjmení za svobodna, ať vím o koho jde. 
 
Tímto zdravíme i ostatní naše přátele, kteří se z různých důvodů nemohli setkání zúčastnit. Věříme, že jim to za dva roky vyjde.
No přece jen, aby jste něco měli, než to vše komplexně zpracuji, posílám vám pár fotek od studny. Ostatní fotky pak dolním k tomuto příspěvku. Dám vám přes mail vědět jak to bude doplněné.
 
PS. Doufám, že jste všichni dojeli v pořádku domů.
       Těšíme se na 7. roční setkání přátel z FDL.
       
Zdraví vás FJ
 
 



Statistiky

Online: 1
Celkem: 77816
Měsíc: 919
Den: 46